Click Stop

rolluik met clickstop mechaniek

Beter beveiliging tegen inbraak, omdat het rolluik automatisch blokkeert als deze omhoog wordt geschoven. Ook bestaande rolluiken kunnen achteraf nog van deze extra beveiliging worden voorzien.

 
 

Geïntegreerde insectenwering

rolluik met geintegreerde insectenwerende hor

Wij bieden u met het rolluik met geïntegreerde insectenwering een ingenieuze en moderne allround oplossing. Dankzij speciale geleiderails kunnen het rolluik en de insectenwering onafhankelijk van elkaar worden bediend.

 
 

Accessoires

rolluik assecoire bandwinderDe rolluiken worden standaard met bandopwinders uitgerust, naar wens zijn deze ook met motor en afstandbediening verkrijgbaar.


Clemens Zonweringen gebruikt SOMFY motoren en bedieningssytemen.
 

VOORDELEN VAN ONZE ROLLUIKEN

  • Buitengewoon stil in gebruik
  • Uitstekende warmtewering
  • Hoogwaardige aluminiumprofielen met coating garanderen een lange levensduur
  • Uitgebried kleurenpalet voor individuele wensen
  • Comfortabele bediening met band, slinger of elektrische aandrijving
  • Waterdichte systeemconstructie
  • Overtuigende optiek

 
voorbouw rolluiken van Clemens alle kleuren mogenlijk
 

 

Alles is mogelijk
Dankzij het uitgebreide systeem- en kleurenassortiment en de veelzijdige montage mogenlijkheden is dit systeem uitermate geschikt voor installatie achteraf. Voor renovaties is dit opbouw rolluik de beste warmtechnische oplossing. Voor nieuwbouw bied het inbouw rolluik met zijn kleine oprol diameter en de unieke systeemveelzijdigheid voor elke inbouwsituatie altijd een optimale oplossing, ook voor energiebesparende woningen.

 
rolluiken ral kleurenschema
 
 
rolluiken rafaello struktuur kleuren
 
 
rolluiken met dubbelwandige, hoogwaardig aluminium lamellen
 

 

Onze rolluiken zijn allemaal uitgevoerd in dubbelwandige, hoogwaardig aluminium lamellen met een slijtvaste meerlagige gecoate oppervlakte en een cfk-vrije isolatiekern van polyurethaanschuim.
Alle verschillende typen rolluik kastsystemen kunnen met elkaar worden gecombineerd en zijn in gerolvormde of geëxtrueerde uitvoering verkrijgbaar. In alle maten, vormen en kleuren. Alle geëxtrudeerde onderdelen zijn ook in de Rafaello structuur effectkleuren verkrijgbaar

 


Goed in vorm

Deze rolluiken combineren functionaliteit en esthetiek voor een verfijnd wooncomfort. Zij beschermen uw huis tegen kou en warmte, regen of geluidsoverlast en doen dienst als zonwering. Het stabiele aluminiumpantser is een effectieve bescherming tegen inbraak en vernielingen.

 
rolluiken in verschillende afschuiningen
 
 

Resp. 45, 20 en 90 graden, ronde en 1/4 ronde kastsystemen.
Afmetingen 100,125, 137, 150, 165, 180 en 205 cm
Alle rolluik kastsystemen kunnen in het bouwelementsysteem met elkaar worden gecombineerd en zijn in een geroldvormde of geëxtrudeerde uitvoering verkrijgbaar