Schakelmechanisme

hordeur schakeling

Door het schakelmechanisme kan de treklijst in elke gewenste stand blijven staan. Dat maakt een klik- of magneetsluiting overbodig. Tevens zorgt het schakelmechanisme ervoor dat de deur niet hinderlijk terugschiet, zoals dat bij sommige rolhordeuren kan gebeuren.

 
 

Rolstoelvriendelijk

rolstoelvriendelijke plissé hordeur clemens

De ondergeleider is slechts 3 mm hoog. Dat maakt de plissé hordeur ook zeer rolstoelvriendelijk

 

PLISSÉ HORDEUREN

De mooiste en meest effectieve hordeur van deze tijd!


De plissé hordeur is met zijn decoratieve geplisseerde insectengaas dè oplossing voor keukendeuren, tuindeuren en zelfs dubbele tuindeuren of een brede schuifpui.


 
 

 

Het geplissseerde gaas is niet alleen zeer fraais, maar ook veel beter zichtbaar dan vlakgespannen gaas. Ongelukjes met kinderen of huisdieren zullen dan ook minder vaak voorkomen. Mocht het toch gebeuren, dan zijn oneffenheden gemakkelijk te herstellen. Het gaas neemt steeds weer de oorspronkelijke vorm aan.

De geïntegreerde borstel zorgt ervoor dat de deur goed en geruisloos sluit. Bovendien kan de deur in elke gewenste stand blijven staan.

De ondergeleider van slechts 3 mm hoog zorgt voor een onbelemmerde doorgang.

Door de vele verschillende maatvoeringen is de plissé hordeur in bijna elke situatie toepasbaar. Desgewenst kan de deur gemakkelijk uit de geleider worden genomen voor reiniging of winteropslag.
Voor het reinigen van het gaas is niet meer nodig dan een zachte borstel en wat water.